Sprinc Online

Het MVO netwerk voor werkgevers en ondernemers die ervan overtuigd zijn dat werk de basis vormt van onze economie en welvaart.

Wat is Sprinc?

Sprinc is hét MVO-platform voor werkgevers in de regio Parkstad die ervan overtuigd zijn dat werk de basis vormt van onze economie en welvaart. Partners van Sprinc zijn gemotiveerd om samen de uitdagingen te lijf te gaan die nu en in de komende jaren op het pad van de arbeidsmarkt liggen. Waarbij de focus ligt op het bieden van kansen aan mensen met talent én een minder sterke arbeidsmarktpositie.

Waar we voor staan

Verbinden, relevantie en resultaatgerichtheid zijn onze kernwaarden. We brengen de vraag- en aanbodzijde bij elkaar en voegen waarde toe door elkaar te informeren en inspireren over de relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsparticipatie.

Sprinc Community

Verbinden doen we niet alleen tijdens de Sprinc Bijeenkomsten, maar het hele jaar door, via deze Sprinc community. Via deze community faciliteert Sprinc haar partners om thema’s met elkaar te delen, kennis en innovatie uit te wisselen en vraag en aanbod bij elkaar te brengen.