CSV Schakel

Het netwerk waar het bedrijfsleven, de overheid, en onderwijs samenwerken om Zuid-Limburg als customer service regio verder te versterken.

Wat is CSV?

In de Stichting Customer Service Valley werken overheid, bedrijfsleven en onderwijs samen op het gebied van: opleiding, netwerk, kennis en innovatie, mobiliteit en recruitment, marketing en communicatie.

Doelstelling CSV?

'Take your customer satisfaction to the next level‘ door Het creëren van een attractief vestigingsklimaat voor organisaties met een customer service in de breedste zin; front- en backoffice klantenservices. Daarmee Zuid-Limburg als customer service regio verder te versterken. Verdere ontwikkeling van het vakgebied ter ondersteuning van organisaties bij het verder verbeteren van hun klanttevredenheid en het toekomstbestendig inrichten van hun klantenservice.  

Waar is CSV actief?

In Maastricht en omgeving zijn zo’n dertig bedrijven actief met een middelgrote of grote klantenservice. Het gaat om 6.000 arbeidsplaatsen, waarvan 2.000 in Customer Service Valley. Daarnaast zijn er nog veel meer organisaties in de regio met een kleinere front- en/of backoffice klantenservice waarvoor Customer Service Valley relevant is.

Partner worden?

Samenwerken en verbinden is de kracht van Customer Service Valley. Graag overtuigen wij u van de toegevoegde waarde van Customer Service Valley, zowel voor de regio als voor uw eigen propositie.

Customer Service Valley vertegenwoordigt front- en backoffice klantenservices van gerenommeerde bedrijven in de regio en daarmee nu al enkele duizenden arbeidsplaatsen. Samenwerken is noodzakelijk om up to date te blijven in het streven naar maximale klanttevredenheid in een steeds digitaler wordende wereld en een krimpend aanbod aan arbeidskrachten, Join your future, join Customer Service Valley... Take your customer satisfaction to the next level.

Onze missie

In de Stichting Customer Service Valley werken overheid, bedrijfsleven en onderwijs samen om, onder meer met opleidingstrajecten, kennisdeling, innovatie en verdere professionalisering van het vakgebied, Zuid-Limburg als customer service regio verder te versterken. De kennis, kwaliteit en innovatiekracht van de customer service sector worden door deze interactieve samenwerking op een topniveau gebracht. Zo creëren we een ideaal klimaat voor customer service bedrijven, waarin ze hun dienstverlening naar ‘the next level’ kunnen brengen en hun positie op de arbeidsmarkt versterken.