MKB Rotterdam-Rijnmond

Wij introduceren een digitaal platform waarop wij vraag en aanbod bij elkaar brengen. Dit platform is gratis en exclusief beschikbaar voor partners en leden van MKB Rotterdam Rijnmond.

Ons doel

MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de regio. Wij werken aan een regio waar u goede zaken kunt doen. Daarom behartigen wij uw belang, concreet en oplossingsgericht. Zoals het ondernemers betaamt. Graag samen met u onder het motto: Geen woorden maar Zaken!

Wij doen er alles aan om ondernemen makkelijker te maken. Denk aan minder regelgeving, snelle vergunningverlening, eerlijke kansen bij aanbesteding, goede bereikbaarheid, enz. MKB oefent invloed uit op de landelijke, regionale en lokale overheid.

Lid worden

Wij organiseren jaarlijks tientallen netwerkbijeenkomsten en workshops; laagdrempelig en met een hoge “gun- én funfactor”. Via onze website en nieuwsbrieven ben je altijd op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws en interessante evenementen. Het regionale lidmaatschap kost slechts 349,00 euro per kalenderjaar (vrij van BTW) en is fiscaal aftrekbaar.

Word nú lid van MKB Rotterdam Rijnmond of stuur een e-mail naar: info@mkb-rotterdam.nl of bel met 010 – 262 03 75.