Community journey

Samen op reis naar een Waardevolle Community

Een eerste verkenning

De eerste stap naar een waardevolle community is de koers bepalen. Hoe ziet je netwerk of organisatie er nu uit en waar wil je naartoe? Welke behoefte ligt er?

Jij gaat samen met onze community consultant een roadmap maken in de vorm van een community plan.

Community advies

Inhoudelijke invulling

Zodra je weet waar je naartoe wilt, gaan we naar de tekentafel en bepalen we samen hoe je community er uit komt te zien.

Wat is je verhaal? Wie moet er deel uitmaken van je community? Op welke thema's wil je dat je leden de verbinding opzoeken en vanuit waar? Dit krijgt niet alleen vanuit ons vorm, je leden binnen je community bepalen de koers uiteindelijk ook.

Onboarding

Neem je netwerk/organisatie mee op reis!

Jij hebt natuurlijk een bepaalde visie en ambitie die je wilt realiseren middels je community, maar je netwerk of medewerkers moeten zich daar ook verbonden mee voelen en een persoonlijk voordeel ervaren bij de opstart van je community. Je wilt tenslotte samen iets bereiken.

Om leden uit je netwerk of medewerkers mee te nemen op jouw reis is het belangrijk dat je iedereen zo goed mogelijk informeert en dat iedereen het gevoel krijgt dat ze erbij horen. Dit houdt in dat je de voordelen duidelijk communiceert, verwachtingen afstemt met elkaar en de community zo toegankelijk mogelijk maakt.

Dit realiseren met behulp van een duidelijk uitgewerkte onboarding, waarin we via een aantal stappen je netwerk of medewerkers meenemen in de mogelijkheden van de community en wat het voor hen kan opleveren.

Community tooling

Geef kleur aan de digitale omgeving!

Je moet je leden faciliteren om makkelijk en snel de verbinding met elkaar op te zoeken. Een digitale omgeving maakt dit makkelijk. Samen met jou kleuren we de community in om voor je netwerk een zo vertrouwd en toegankelijk mogelijk platform te creƫren.

Online platform in eigen huisstijl
Gepersonaliseerde website
Native App

Speciale functionaliteiten, voor jouw community en netwerk

Dashboard
Onderwerpen Overzicht
Chat
Netwerk
App
Look & Feel

Successvolle communities weten elkaar niet alleen online, maar ook offline te versterken.